سفارش تبلیغ
صبا ویژن
در انتظار منجی ( باز مانده )(...و او خواهد آمد )(انتظار سبز)
نوشته شده در تاریخ یکشنبه 91 دی 17 توسط سید مجتبی غیوری | نظر بدهید

الإمام زین العابدین علیه‏السلام - لَمّا سُئِلَ عَن أفضَلِ الأَعمالِ عِندَ اللّهِ - : ما مِن عَمَلٍ بَعدَ مَعرِفَةِ اللّهِ - جَلَّ وعَزَّ - ومَعرِفَةِ رَسولِهِ - صلى‏الله‏علیه‏وآله - أفضَلَ مِن بُغضِ الدُّنیا، وإنَّ لِذلِکَ لَشُعَبا کَثیرَةً ، ولِلمَعاصی شُعَبا: فَأَوَّلُ ما عُصِیَ اللّهُ بِهِ الکِبرُ؛ وهِیَ مَعصِیَةُ إبلیسَ حینَ أبى وَاستَکبَرَ وکانَ مِنَ الکافِرینَ، وَالحِرصُ؛ وهِیَ مَعصِیَةُ آدَم‏وحَوّاءَ حینَ قالَ اللّهُ لَهُما: «کُلَا مِنْ حَیْثُ شِئْتُمَا وَلَا تَقْرَبَا هَذِهِ الشَّجَرَةَ فَتَکُونَا مِنَ الظَّلِمِین»، فَأَخَذا ما لا حاجَةَ بِهِما إلَیهِ، فَدَخَلَ ذلِکَ عَلى ذُرِّیَّتِهِما إلى یَومِ القِیامَةِ، وذلِکَ أنَّ أکثَرَ ما یَطلُبُ ابنُ آدَمَ ما لا حاجَةَ بِهِ إلَیهِ، ثُمَّ الحَسَدُ؛ وهِیَ مَعصِیَةُ ابنِ آدَمَ حَیثُ حَسَدَ أخاهُ فَقَتَلَهُ، فَتَشَعَّبَ مِن ذلِکَ: حُبُّ النِّساءِ، وحُبُ‏ الدُّنیا، وحُبُّ الرِّئاسَةِ، وحُبُّ الرّاحَةِ، وحُبُّ الکَلامِ، وحُبُّ العُلُوِّ وَالثَّروَةِ، فَصِرنَ‏ سَبعَ‏ خِصالٍ، فَاجتَمَعنَ کُلُّهُنَّ فی حُبِّ الدُّنیا، فَقالَ الأَنبِیاء وَالعُلَماء بَعدَ مَعرِفَةِ ذلِکَ: حُبُّ الدُّنیا رَأسُ کُلِّ خَطیئَةٍ. ( الکافی : ج 2 ص 130 ح 11 ) .

  امام زین العابدین علیه‏السلام در پاسخ به سؤال از برترین اعمال در نزد خداوند فرمودند : بعد از شناخت خداوند و شناخت پیامبر او صلى‏الله‏علیه‏وآله، هیچ عملى برتر از نفرت از دنیا نیست، و براى آن، شاخه‏هاى بسیارى است، چنان که گناهان نیز شاخه‏هایى دارند . نخستین چیزى که خدا با آن نافرمانى شد، تکبّر بود و آن، نافرمانى شیطان بود، آن گاه که سرپیچى و گردن‏فرازى کرد و از کافران شد. و ( دوم ) آزمندى بود و آن، نافرمانى آدم و حوّا بود، آن گاه که خداوند به آن دو فرمود: «از هر چه مى‏خواهید، بخورید؛ ولى به این درخت، نزدیک مشوید که از ستمکاران خواهید بود»؛ امّا آن دو ( از سر آزمندى ) چیزى را برداشتند که بدان نیازى نداشتند، و این خصلت به نسل آنها راه یافت تا روز قیامت. از همین رو، آدمیزاد، به بیشتر آنچه مى‏طلبد، نیازى ندارد. و ( سوم ) حسد بود و آن، نافرمانى پسر آدم بود، آن گاه که به برادرش حسادت ورزید و او را کشت.

و از این خصلت‏ها، زن‏دوستى، دنیادوستى، ریاست‏خواهى، راحت‏طلبى، شهوت کلام، حبّ جاه و ثروت، نشئت گرفت. پس، هفت خصلت شدند که همگى در دنیادوستى گرد آمده‏اند. از این رو، پیغمبران و دانشمندان که این نکته را شناخته‏اند گفته‏اند: دنیادوستى، منشأ هر گناهى است.




نوشته شده در تاریخ دوشنبه 90 دی 5 توسط سید مجتبی غیوری | نظر بدهید

الامام علی (ع):

طوبی لمن عصی فرعون هواه واطاع موسی تقواه. ( عیون الحکم والمواعظ : ص 314 )

خوشا به حال آن کس که  فرعون هوس خویش را نافرمانی واز تقوای موسای خود اطاعت کند.

 




نوشته شده در تاریخ یکشنبه 90 دی 4 توسط سید مجتبی غیوری | نظر

بشارت به منتظران مهدی (ع)

امام صادق (ع) به ابو بصیر فرمود:من یضمن لی موت عبد الله اضمن له القائم !

هر کس مرگ عبد الله ( شاه کنونی عربستان ) را برایم ضمانت کند من برایش ( ظهور ) قائم (عج) را ضمانت می کنم .

سپس فرمود : اذا مات عبد الله لم یجتمع الناس بعده علی احد ولم یتناه هذا الامر دون صاحبکم ان شاءالله . ویذهب ملک السنین ویصیر ملک الشهور والایام .

زمانی که عبد الله بمیرد مردم بر ( حکومت ) هیچ کس جز صاحبتان ( امام زمان ) اجتماع نخواهند کرد .وحکومت سالیانه به ماه و روز خواهد رسید.

ابو بصیر گوید : آیا این ( قضیه ) طولانی خواهد بود؟ حضرت فرمود : هرگز!

منبع حدیث : الغیبه ( شیخ طوسی ) : ص 447 .

خبر تکمیلی :

تشدید بیماری سران سعودی و جنگ قدرت در بین شاهزادگان 

خبرگزاری فارس: معارضان سعودی درخارج از عربستان تاکید کردند،‌ با جدی‌ شدن بیماری سران خاندان سعودی ، جنگ قدرت بین شاهزادگان سعودی تشدید شد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "الجزیره العربیه"،‌ معارضان سعودی ساکن خارج عربستان از بروز کانون‌های جدید بحران در خاندان سعودی خبر می‌دهند.

این معارضان تاکید می‌کنند که با تشدید بیماری سران درجه اول حاندان سعودی از جمله پادشاه عربستان و ولی‌عهد و وزیر خارجه وی باید در انتظار تشدید جنگ قدرت بین شاهزاده‌های سعودی برای به دست گرفتن قدرت در این کشور نیز بود.

این معارضان می‌گویند که این موضوع به شدت و بیش از هرکس آمریکایی‌ها را نگران آینده این کشور نفت‌خیز جهان عرب کرده است.

این در حالی است که هفته نامه فلسطینی المنار نیز در خبری تاکید کرده بود،‌ هیئتی که برای حل اختلافات شاهزادگان سعودی به عربستان سفر کرده بود، پس از چند ماه اقامت در این کشور بدون دست یافتن به نتیجه‌ای به آمریکا بازگشته است.

المنار به نقل از منابع نزدیک به خاندان حاکم درباره اوضاع جاری در داخل خاندان سلطنتی حاکم بر عربستان سعودی نوشته بود: شاهزاده "نایف بن عبد العزیز"، ولی عهد کنونی عربستان سعودی که برای مداوا و درمان برخی ناراحتی‌هایش در خارج کشور بسرمی‌برد، قدرت سخن گفتن و تکلم خود را از دست داده و در وضعیت جسمانی نامناسبی بسرمی‌برد.

این منابع می‌افزایند:‌ "سعود الفیصل"، وزیر خارجه عربستان سعودی نیز بیماریش تشدید شده و احتمال فلج شدن وی و از کار افتادن قدرت حرکتی بدنش افزایش بسیاری پیدا کرده است.

به گفته این منابع، "عبد الله بن عبد العزیز"، پادشاه عربستان نیز به آلزایمر دچار شده، به گونه‌ای که اصلا نمی‌داند که در اطراف او چه می‌گذرد.

 

تاریخ: 27 خرداد 1391 - 15:10
شفاف: دربار عربستان سعودی لحظاتی پیش در بیانیه ای مرگ ولیعهد این کشور را اعلام کرد.

به گزارش العربیه، دربار عربستان سعودی در بیانیه ای، مرگ نایف بن عبدالعزیز ولیعهد این کشور را اعلام کرد.

خاطر نشان می شود نایف بن عبدالعزیز همچون سلطان بن عبدالعزیز ولیعهد سابق به بیماری مبتلا بود، سلطان بن عبدالعزیز هم بر  اثر ابتلا به بیماری درگذشت.

گفتنی است، نایف بن عبدالله در سال 1933 در شهر طایف عربستان دیده به جهان گشود.وی یکی از 7 عضو باقی مانده خانواده سدیری است که همه آنان از فرزندان ملک عبدالعزیز بن سعود هستند و مادرشان حصه بنت احمد السدیری پنجمین و محبوب‌ترین همسر ملک عبدالعزیز در میان 22 زن دیگر عبد العزیز بود.

شاهزاده نایف بن‌عبدالعزیز همچنین برادر ناتنی پادشاه عربستان (ملک عبدالله) و یکی از 7 شاهزاده سدیری این کشور است.

وی تا اکتبر سال 2011 که بعد از مرگ سلطان بن‌عبدالعزیز به عنوان ولیعهد عربستان معرفی شد، به مدت 36 سال وزیر کشور عربستان بوده‌است.

برادران سدیری که شامل فهد، سلطان و نایف می‌شوند، پسران همسر محبوب ملک عبدالعزیز بنیانگذار عربستان هستند که از خاندان سدیری بود. این هفت برادر، قدرت زیادی در حکومت عربستان دارند.

نایف بن عبدالعزیز تا قبل از ولیعهدی این کشور پست‌های زیادی را احراز کرده بو، از جمله:

  • استاندار ریاض از 1953 تا 1954
  • معاون وزیر کشور در سال 1970
  • رئیس شورای عالی اطلاعات در سال 1970
  • وزیر کشور از سال 1975 تا 2011.

نایف در طول این سال‌ها در مقایسه با برادرانش کارکرد بهتری در اداره امور داخلی کشور بخصوص در برخورد و سرکوب القاعده از خود نشان داده بود.

وی در ایجاد توازن در خانواده به ویژه هنگام درگیر‌ی‌ها و اختلافات شدید میان فهد و سلطان بن‌عبدالعزیز و خنثی کردن اقدامات و فعالیت‌های مخفیانه سلطان علیه فهد نقش فعالی ایفا کرد و سکته قلبی فهد در سال 1995 و مرگ وی در سال 2005 تضعیف شدید قدرت نایف داخل خاندان آل سعود را درپی‌داشت.

بعد از مرگ فهد در آگوست 2005 و به قدرت رسیدن ملک عبدالله، نایف سومین شخصیت قدرتمند عربستان به شمار می‌آمد، اما در خصوص جانشینی، او پنجمین گزینه محسوب شد.

نایف در مقایسه با سلطان بن عبد العزیز، و ملک عبدالله نقش فعال‌تری در اداره امور پادشاهی عربستان داشت، با این‌که بسیاری از مسئولیت‌های وزارت کشور را به احمد بن عبدالعزیز، برادر و معاونش و محمد بن نایف پسرش سپرده است.

وی علاوه بر این‌که سمت وزیری کشور عربستان را برعهده داشت، حدود 20 منصب رسمی و افتخاری دیگر به او داده شده بود که مهمترین آنها؛ ریاست افتخاری شورای وزیران، ریاست کمیته عالی حج، ریاست کمیته مبارزه با مواد مخدر، ریاست شورای عالی مقابله با بحران، ریاست شورای عالی امور اسلامی و عضویت در شورای بیعت است.

نایف بن عبدالعزیز بر خلاف دیگر شاهزادگان سعودی از جمله سلطان بن‌عبدالعزیز که 17 همسر داشت، تنها 3 بار ازدواج کرده، یکی از همسران خود را طلاق داده و دارای 5 پسر و 5 دختر است.

تا سال 2011 نایف 2 بار هدف حملات انتحاری القاعده در عربستان قرار گرفته بود.

تاریخ: 14 / 6 / 1391 - 15:10

 

شاه سعودی در نیویورک زیر تیغ جراحی رفت

اعلام آماده باش در عربستان بدنبال وخامت حال ملک عبدالله

خبرگزاری فارس: به دنبال اعلام وخامت حال ملک عبدالله شاه سعودی و زیر تیغ جراحی رفتن وی، آل‌سعود ضمن اعلام آماده‌ باش در عربستان، تدابیر امنیتی ویژه‌ای را در این کشور اتخاذ کرد.

به گزارش فارس به نقل از هفته‌نامه فلسطینی المنار، به دنبال اعلام خبر زیر تیغ جراحی رفتن ملک عبدالله پادشاه عربستان در یکی از بیمارستان‌های نیویورک تدابیر امنیتی ویژه‌ای در این کشور اتخاذ شد.

منابع سعودی و آمریکایی در این باره گفتند که وضع جسمانی ملک عبد الله بسیار وخیم است و این موضوع خاندان سعودی را واداشته تا تدابیر امنیتی خاصی را در کشور اتخاذ و نیروهای نظامی و امنیتی عربستان را به حالت آماده باش در آورند.

اما در واشنگتن محافل سیاسی و امنیتی این کشور از وضعیت ملک عبد الله بسیار نگران هستند، چون به خوبی می‌دانند مرگ پادشاه عربستان به معنای تشدید جنگ قدرت بین شاهزادگان سعودی است.

یک مقام آمریکایی درباره عمل جراحی ملک عبد الله گفت: با اینکه عمل موفقیت‌آمیز بوده است اما وی در صورت بهبودی نیز نمی‌تواند، به امور کشور رسیدگی کند.

 

پس از انتشار آغاز خبر سفر دوره‌ای شاه سعودی و تردید برخی ناظران در اهداف این سفر که به بهانه وضعیت جسمانی و بیماری وی صورت گرفت، روزنامه القدس چاپ فلسطین اشغالی ادعا کرد که عبدالله بن عبدالعزیز به آمریکا سفر کرده و تحت عمل جراحی قرار گرفته است.

 

گفته می‌شود عبدالله بن عبدالعزیز قبل از ترک عربستان، سلمان بن عبدالعزیز ولی‌عهد و برادر خود را مامور اداره امور کشور و اجرای مسئولیت‌های خود کرد.

 

شاه سعودی در حالی تحت عمل جراحی قرار گرفته است که در یک سال گذشته دو ولی‌عهد خود سلطان بن عبدالعزیز و نایف بن عبدالعزیز را به فاصله هشت ماه از دست داد و اکنون سعود الفیصل وزیر خارجه نیز به دلیل عمل جراحی اخیر وضعیت جسمی وخیمی دارد تا جایی که نشست چند هفته پیش وزرای خارجه شورای همکاری به تعویق افتاد و خبرگزاری رویترز نیز چندی پیش خبر از مرگ او داد اما لحظاتی بعد این خبر را حذف کرد.

 

عبدالله بن عبدالعزیز شاه بیمار سعودی، 88 سال دارد و تاکنون تحت چندین عمل جراحی قرار گرفته است. گفته می‌شود او به درد کمر و در رفتگی مهره کمر مبتلاست و در سال 2010  و 2011 تحت عمل جراحی کمر قرار گرفت.

 

القدس نوشت: بر اساس تصاویری که سه هفته پیش از او در اجلاس همبستگی اسلامی از او دیده شد، انحنای پشت او بیشتر و بیشتر شده است.

 

عرصه سیاسی عربستان سعودی دچار اختلافات گسترده‌ای است و بسیاری از کارشناسان جنگ قدرت شدیدی را همزمان با ناخوش‌ احوال شدن شاه سعودی پیش‌بینی می‌کنند.

 خبر تکمیلی 30/9/91

تلاش خاموش شاهزاده‌ها برای تخت پادشاهی

شواهدی که نشان از مرگ ملک‌عبدالله دارد + اسامی مدعیان پادشاهی

خبرگزاری فارس: «ملک عبدالله» پادشاه عربستان سعودی دیگر قادر به اداره این کشور نیست و از اوایل آبان‌ماه تاکنون در بیمارستان سلطنتی ریاض بستری بوده و همه شواهد و قرائن نشان می‌دهد که شاید در قید حیات نباشد.·         T

به گزارش فارس به نقل از بنیاد اخوت اسلامی، ملک عبدالله پادشاه عربستان سعودی دیگر قادر به اداره این کشور نیست و از ماه ذیحجه (آبان‌ماه) تاکنون در بیمارستان سلطنتی ریاض بستری بوده و همه شواهد و قرائن نشان می‌دهد که شاید در قید حیات نباشد.

شواهدی که نشان از مرگ وی دارد:

1- بیش از یک ماه است که در هیچ مناسبتی حضور پیدا نکرده است.

2- هیچ‌یک از نزدیکان ملک عبداالله به طور مشخص از زنده بودن وی حرفی نزده‌اند.

3- در این گونه موارد معمولاً حکومت‌ها چند مقام خارجی مورد اعتماد را به دیدار شخصیت مورد نظر برده و از زبان وی به شایعات پایان می دهند که این اتفاق در مورد ملک عبدالله نیفتاده است.

4- جنب و جوش زیادی در میان شاهزادگان سعودی مدعی پادشاهی از ریاض به لندن و واشنگتن گزارش می‌شود.

5- مهمترین مسئله سخنان مفتی سعودی شیخ «عبد العزیز بن عبدالله آل شیخ» می باشد. وی در سخنان اخیرش گفت: «متأسفانه دشمنان ما از تعالیم دین‌ما استفاده کرده و آن را در راه اصلاح همه امور دنیوی و سیاست‌های خود برای رسیدن به امنیت و ثبات به کار بردند؛ به صورتی که انتقال قدرت از یک حزب به حزب یا طرف دیگر، به صورت آسان و قانونمند و طی چندساعت و یا لحظه انجام می شود؛ و نه کسی به قتل می رسد و نه خونی ریخته می شود و هیچ گونه آشوبی صورت نمی گیرد و اموال کسی تخریب نمی شود .. این انتقال قدرت توسط یک نظام دقیق صورت می‌گیرد که با گذر زمان تغییر نمی کند".

درحالی‌که در عربستان سعودی هیچ‌گونه انتقال قدرت و انتخاباتی وجود نداشته و حاکمیت و قدرت و قانون تنها در دست آل سعود است.

مفتی کل سعودی اظهارداشت: "چرا در دنیای اسلام انتقال قدرت با ریخته شدن خون و تخریب اموال و انتشار اراجیف و گفته‌های باطل صورت می‌گیرد؛ چرا دشمنان ما از ما پیش افتاده‌اند؛ چرا به دین خود مراجعه نمی کنیم".

آل‌الشیخ در خطبه نماز جمعه ریاض تأکید کرد: "چرا خون و اموال ما بی‌ارزش است، درحالی‌که خون دشمنان ما برای آنها ارزشمند است".

عربستان سعودی از آغاز انقلاب در برخی کشورهای عربی شاهد تظاهرات و اعتراض‌های مسالمت آمیز مردم به ویژه شیعیان در مناطق شرقیه این کشور برای مطالبه حقوق برابر با دیگر طوایف بوده است. این کشور برای مقابله با این اعتراض‌ها و سرکوب مطالبات، به نیروی نظامی متوسل شده به صورتی که تاکنون دهها نفر در این سرکوب ها به شهادت رسیده اند.

پس از عبدالله چه کسی در سعودی حکومت خواهد کرد؟

در حال حاضر «سلمان بن العزیز» از سوی ملک عبدالله به عنوان ولیعهد منصوب شده که به طور طبیعی حکومت را به دست خواهد گرفت اما این شاهزاده کهن سال از بیماری‌های متعدد رنج می‌برد که مهمترین آن پریشان احوالی و فراموشی است.

با این حال از فراد ذیل می‌تواند به عنوان مدعیان بعدی پادشاهی عربستان بعد از مرگ ملک عبدالله نام برد:

1- «محمدبن فهد» فرزند فهد شاه سابق سعودی امیر منطقه شیعه نشین شرفیه

2- «متعب بن عبدالله» فرزند ملک عبدالله فرمانده گارد ملی عربستان سعودی

3- «خالد بن سلطان» فرزند سلطان بن عبدالعزیز و وزیر دفاع فعلی سعودی

4- «محمد بن نایف» فرزند نایف بن عبد العزیز و وزیر کشورفعلی سعودی

هر چهار شاهزاده بیمار و از کهولت سن رنج می‌برند اما شانس بر تخت سلطنت نشستن را دارند و در شرایط فعلی تلاش فراوان اما خاموشی را دنبال می‌کنند تا با همراهی آمریکا و انگلیس بتوانند بر حاکمیت آل سعود بر عربستان ادامه دهند، آنچه در این میان فعلًا صدایی ندارد، مردم هستند که اکثریت ناراضی بوده و منتظر هستند تحولات فرصت مناسب را برای به قدرت رسیدن آن ها فراهم کند.

 

 




مرجع دریافت قالبها و ابزارهای مذهبی
.:
By Ashoora.ir & Blog Skin :.